Montering og service af ventilationsanlæg

AskTeq kan levere og montere ventilationsanlæg i stalde for landbrug og andre husdyrproduktioner i hele Danmark. Vi benytter især ventilation fra Fancom, eftersom der her er tale om effektive og energivenlige anlæg, der kan skabe gode vilkår for dyrene. Vi har kompetencerne og ressourcerne til at levere, montere og reparere selv de helt store ventilationsanlæg.

Øg dyrenes sundhed og vækst

​Et afbalanceret og korrekt indeklima i stalden fremmer både sundhed og vækst hos dyrene. Ventilation medfører samtidig lavere omkostninger til foder, vand og energi. Det kan altså betale sig både for dig og dine dyr at montere og installere det helt rigtige ventilationssystem.

Disse store og indviklede anlæg kræver naturligvis et effektivt kontrolsystem, så svingende temperaturer ikke får indflydelse på staldens klima. Vi sørger for, at både ventilationsanlægget og kontrolsystemet fungerer upåklageligt. 

Et intelligent ventilationsanlæg

​Vores ventilationsanlæg fra Fancom har et intelligent kontrolsystem, der kan regulere staldens klima i forhold til både indsugningsluft og udsugningsluft.​​ Det afhjælper altså både miljøet og energiforbruget, idet anlægget kan spare på ventilation, opvarmning og køling, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og klimaet i stalden. Det betyder lavere omkostninger for dig og bedre velfærd for dyrene.

Service og indregulering - uanset fabrikat

Hos Askteq har vi i mere end 15 år arbejdet med alle fabrikater af ventilationsanlæg. Så uanset om du har et anlæg fra Fancom, Skov, KJ eller Munters/Turbovent har vi den nødvendige viden for at reparere og servicere dit anlæg.  ​

Kontakt os i dag​

​Ønsker du at vide mere om vores ventilationsanlæg, vores priser eller vil du gerne tage en snak om lige netop dine behov. Vi sætter os ind i din situation og sørger for, at du får lige netop den ventilationsløsning, der er bedst for dig til en billig pris.

Læs også mere om foderanlæg, staldinventar,montering af varmepumpe og el-installation.

Du kan ringe til os på telefon 56 71 29 60 eller du kan sende en mail til frank@askteq.dk. Så kan vi aftale at mødes til en snak om dine muligheder og et eventuelt tilbud.

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os i dag

Vi er muligvis de bedste i verden til dét, vi gør. Vi deler gerne ud af vores viden, og du kan altid kontakte os og tage en uforpligtende snak om dit problem eller et eventuelt tilbud. Vi dækker hele landet, og vi kan køre ud fra Faxe eller Varde for at komme hen til jer.

Hvad kan vi hjælpe med?

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt