Varmepumper til Private & Virksomheder

Bæredygtig opvarmning med en god varmepumpe

AskTeq tilbyder landsdækkende montering af varmepumper, både luft til vand-varmepumper, og luft til luft-varmepumper. Det giver dig en klimavenlig, pengebesparende og bæredygtig opvarmning at få installeret en varmepumpe.

Vi ordner det hele – også efter montering af varmepumpe

Vi tilbyder hos ASKTEQ ApS at tage os af alt, der omhandler om din varmepumpe. Uanset hvor stor din ejendom er, kan vi både rådgive og stå for levering, montering af varmepumpe og løbende varmepumpeservice.

Når du køber et anlæg hos os, skal du hverken tænke på montering  af varmepumpe eller den videre vedligeholdelse af din varmepumpe. Hos os er løsningen komplet.

En billigere løsning end du tror

Måske tænker du på priser, og spekulerer på, om et anlæg er for dyrt i forhold til dine behov. Hvad koster en montering af en varmepumpe, er et større spørgsmål. Det afhænger først og fremmest af, hvor stor din ejendom er , og hvad dine behov er – men vi tør godt garantere, at vi kan give dig et godt tilbud til en lavere pris, end du forventer.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os og få et tilbud

Vores priser er sammen med vores landsdækkende service gode grunde til at vælge os. Skriv eller ring, og få et godt tilbud fra os på ventilationsanlæg, luft til vand-varmepumpe eller luft til luft-varmepumpe over hele Danmark. 

Vi tilbyder også staldinventar til grise, foderanlæg fra Daltec og ventilationsanlæg.

​Derfor HAR VI FAGLIG STOLTHED

 ​Vi har et højt fagligt niveau grundet vores medlemskaber og certificeringer:

kmo-logo

KMO 

ve-godkendt

​VE-godkendt varmepumpe

vevandretpng

VE-installatør

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os i dag

Vi er muligvis de bedste i verden til dét, vi gør. Vi deler gerne ud af vores viden, og du kan altid kontakte os og tage en uforpligtende snak om dit problem eller et eventuelt tilbud. Vi dækker hele landet, og vi kan køre ud fra Faxe eller Varde for at komme hen til jer.

Hvad kan vi hjælpe med?

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt