El-installation

​Elinstallation tilbydes af erfaren elinstallatør

​​AskTeq udfører alle former for elarbejde for private forbrugere og virksomheder på Sjælland og Fyn. Vi mener, at aftaler skal være klare og tydelige. Derfor påbegynder vi ikke arbejdet med en elinstallation, før alle forhold i forbindelse med opgaven er afklaret. Vi sørger for klar kommunikation og tæt kontakt med dig som kunde.

Vores særlige ekspertise inden for maskinanlæg og CE-mærkning indgår som en naturlig del af vores ydelser som elektriker og elinstallatør. Vi har altså kompetencerne til at organisere planlægnings- og projekteringsfasen samt ressourcerne til at udfører arbejdet – stort som småt.

Vi har arbejdet med elinstallation for landbruget samt en del større industrier. Det er her vi har store dele af vores erfaring fra. Landbruget består af store, komplekse elinstallationer og reparationer. Vi er derfor godt rustede til at klare næsten alle opgaver. Dertil kan vi i øvrigt varetage installationer som datanetværk, telenetværk og videoovervågning.

​​

Mere end bare en elinstallatør

Vi gennemgår din elinstallation og nedsætter dit strømforbrug. AskTeq tilbyder som elektriker at gennemgå jeres elinstallationer med henblik på at nedbringe jeres elforbrug. Der er mange penge at spare ved at tænke langsigtet ved nybyggeri, renovering og udskiftning af både maskiner og private brugsgenstande.

Kvalitetstemplet service

Vi arbejder naturligvis efter den såkaldte “AB-Forbruger” aftale, når vi arbejder for private boligejere. AB-Forbruger er en standardaftale, der er udfærdiget i et samarbejde mellem Tekniq, Dansk Byggeri og Forbrugerrådet. Du er på denne måde sikret høj kvalitet og fair pris på alt elarbejde udført af os.

AskTeq er medlem af Tekniq, og derfor er alt elarbejde, herunder elinstallation, i private hjem omfattet af Tekniqs garantiordning.

Dertil har vi en fast aftale med en ekstern Kvalitetskontrol, hvilket betyder, at de gennemgår vores arbejdsgange hvert andet år. Derved kan vi hele tiden være på forkant med både arbejdsmiljø og sikkerhedsprocedurer.

Kontakt os i dag​

Vores team består af tekniske nørder, der er kvalitetsbevidste og servicemindede. Vi står altid til rådighed og vil hellere end gerne give vores viden videre. Hvis du kontakter os, kan vi vejlede og rådgive dig, så du ved, hvilken elinstallation, der er bedst for dig.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 56712960 eller via frank@askteq.dk, hvis du ønsker en snak om din elinstallation eller et uforpligtende tilbud.

Læs også mere om foderanlæg, ventilation og el-installation.

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os i dag

Vi er muligvis de bedste i verden til dét, vi gør. Vi deler gerne ud af vores viden, og du kan altid kontakte os og tage en uforpligtende snak om dit problem eller et eventuelt tilbud. Vi dækker hele landet, og vi kan køre ud fra Faxe eller Varde for at komme hen til jer.

Hvad kan vi hjælpe med?

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt