1 & 2 Stjerner på AGROMEK 2022

Daltec A/S, Intelligent styring af sekundære kredse i portionsfodringssystemer

Med styringen Feed Assistant Online Plus kan portionsfodringssystemer gøres mere effektive. I forhold til tidligere giver styringen nu muligheden for at opdele foderstrengen. Ved at have underliggende sekundære kredse, kan foderportioner til eksempelvis de sidste stier nu skyde genvej. De enkelte kredse startes kun hvis der er et fodringsbehov og stoppes når portionen er afleveret i stien med behovet. Resultatet er en markant forøget kapacitet, mindre slitage samt mindre energiforbrug.


Daltec A/S, Click-on børste til kæde

Børsten anvendes i Ø60mm foderstrenge og er nem at klikke på selve foderkæden. Grundet Daltec’s unikke friktionstræk går børsten ikke i klemme i drivhjulet når den eksempelvis passerer gennem drivstationen. Anvendelsen af børsten forebygger opbygningen af skadelige belægninger og øger således hygiejnen i foderrørene samt reducerer slitagen på anlægget.


Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os i dag

Vi er muligvis de bedste i verden til dét, vi gør. Vi deler gerne ud af vores viden, og du kan altid kontakte os og tage en uforpligtende snak om dit problem eller et eventuelt tilbud. Vi dækker hele landet, og vi kan køre ud fra Faxe eller Varde for at komme hen til jer.

Hvad kan vi hjælpe med?

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt