Foderanlæg

​Funktionalitet og kvalitet

​​AskTeq sælger, leverer og installerer forskellige former for foderanlæg til landbrug og lignende virksomheder. Skal du have et helt nyt anlæg, eller kan det måske betale sig at reparere det gamle? Vi har de faglige kompetencer til at vurdere lige netop dette.

Vores foderanlæg er fra Daltec, som vi har rigtig gode erfaringer med. Disse anlæg er udviklet i samarbejde med landmænd gennem mere end 35 år. Daltecs foderanlæg fokuserer på funktionalitet, betjeningsvenlighed og kvalitet, ligesom de matcher de høje krav, som moderne landbrug har i forhold til deres produktionssystemer. Vi arbejder naturligvis også med andre leverandører, og vi er i stand til at reparere langt de fleste typer af anlæg.

Tørfoderanlæg fra Daltec

​Anlæggene produceres i fire forskellige rørdimensioner fra 38mm til 63mm med kapaciteter fra 740 til 2300 liter pr. time.

Uanset om der er brug for et simpelt fyldeanlæg, et foderanlæg med langsom udfodring, 2-fase eller et avanceret ​portionsfodringsanlæg​ er et Daltec anlæg fra AskTeq et sikkert valg.

Alle anlæg er opbygget af kvalitetskomponenter og bygger på et unikt friktionstræk kombineret med robuste stål- og fiberwirer. Det giver, i modsætning til fortandede drivhjul, et ensartet træk og sikrer lang levetid og lav vedligeholdelse.​

Når du bestiller et Daltec anlæg fra AskTeq, er du sikker på gennemtestede løsninger, lave driftsomkostninger samt et erfarent serviceteam med mere end 15 års erfaring i opbygning og vedligeholdelse af Daltecs fodringsanlæg.

Vi har vores eget lager med alle reservedele til Daltecs foderanlæg, således at vi altid er klar til at sende en leverance eller rykke ud til dig med kort varsel.

Typer af foderanlæg

Vi sørger for, at du får det helt rigtige foderanlæg, der opfylder netop dine behov. Inden for foderanlæg kan vi blandt andet tilbyde fyldeanlæg, fasefodring og portionsanlæg, der har følgende funktioner:

Fasefodringsanlæg har mulighed for at køre to eller flere foderblandinger ud til dyrene, og du kan vælge imellem et flerstrengsanlæg eller et enkeltstrengsanlæg. 

Portionsfodring er for den mere komplicerede produktion, eftersom fodringen kan tilpasses den enkelte sti. 

Dette foderanlæg kan blandt andet tage højde for dyrenes vækst og vægt, ligesom det kan oplyse om uregelmæssigheder i dyrenes appetit.​

Fyldeanlæg er det mest enkle foderanlæg og kan benyttes, hvis der kun bruges én foderblanding.

Disse anlæg er lette og enkle og har dermed høj driftssikkerhed. Der er overvågning af hastighed, fyldning og driftstid, og du kan manuelt skifte mellem to siloer.​​

Kontakt os i dag​

​Du kan kontakte AskTeq, hvis du ønsker flere oplysninger om foderanlæg. Vi er eksperter indenfor faget, og vi giver os altid tid til at vejlede og rådgive dig. På denne måde sikrer vi os, at du får lige netop den løsning, som du har brug for.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 56712960 eller skrive til frank@askteq.dk.

Vi har afdelinger på begge sider af storebælt og kan derfor nemt og hurtigt servicere hele Danmark.

Læs også mere om staldinventar, ventilation og el-installation.

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os i dag

Vi er muligvis de bedste i verden til dét, vi gør. Vi deler gerne ud af vores viden, og du kan altid kontakte os og tage en uforpligtende snak om dit problem eller et eventuelt tilbud. Vi dækker hele landet, og vi kan køre ud fra Faxe eller Varde for at komme hen til jer.

Hvad kan vi hjælpe med?

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt