Ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg til landbrug og husdyrproduktioner

​AskTeq kan levere og installere ventilationsanlæg i stalde for landbrug og andre husdyrproduktioner i hele Danmark. Vi benytter især ventilation fra Fancom, eftersom der her er tale om effektive og energivenlige anlæg, der kan skabe gode vilkår for dyrene. Vi har kompetencerne og ressourcerne til at levere, montere og reparere selv de helt store ventilationsanlæg.

Øg dyrenes sundhed og vækst

​Et afbalanceret og korrekt indeklima i stalden fremmer både sundhed og vækst hos dyrene. Ventilation medfører samtidig lavere omkostninger til foder, vand og energi. Det kan altså betale sig både for dig og dine dyr at montere og installere det helt rigtige ventilationssystem.

Disse enorme og indviklede anlæg kræver naturligvis et effektivt kontrolsystem, så svingende temperaturer ikke får indflydelse på staldens klima. Vi sørger for, at både ventilationsanlægget og kontrolsystemet fungerer upåklageligt.

Et intelligent ventilationsanlæg

​Vores ventilationsanlæg fra Fancom har et intelligent kontrolsystem, der kan regulere staldens klima i forhold til både indsugningsluft og udsugningsluft.​​ Det afhjælper altså både miljøet og energiforbruget, idet anlægget kan spare på ventilation, opvarmning og køling, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og klimaet i stalden. Det betyder lavere omkostninger for dig og bedre velfærd for dyrene. Disse anlæg med luftindsugningssystemer sikrer endvidere, at alle dyr i stalden har tilstrækkeligt med frisk luft, uden at de oplever træk.

Kontakt os i dag

Ønsker du at vide mere om ventilationsanlæg, eller vil du gerne tage en snak om lige netop dine behov. Vi sætter os ind i din situation og sørger for, at du får lige netop den ventilationsløsning, der er bedst for dig.

Læs også mere om foderanlægstaldinventar og el-installation.

Du kan ringe til os på telefon 56 71 29 60 eller du kan sende en e-mail til frank@askteq.dk. Så kan vi aftale at mødes til en snak om dine muligheder.

Har du spørgsmål?