Staldinventar til grise

AskTeq leverer forskellige former for staldinventar til grise, husdyrproduktioner og stalde af enhver slags. Alt vores staldinventar består af solide og praktiske løsninger, der kan tilpasses næsten enhver opgave. Vi har endvidere flere farvevarianter, ligesom vi har mange forskellige typer af åbninger.

Staldinventar af enhver slags

​Vores inventar fremstilles af nogle af Europas største støbemaskiner til plast, hvilket giver muligheden for næsten enhver løsning, som de færreste andre kan tilbyde. Vi kan altså skræddersy en løsning, der dækker lige netop dine behov – hverken mere eller mindre.

Vi kan blandt andet tilbyde staldinventar til slagtesvin, smågrise, søer og kalve, ligesom vi kan tilbyde kælvningsbokse og drivgange. Har du helt andre behov? Den klarer vi også. Vi kan for eksempel også levere inventar til blandt andet hunde- og kattepensioner. Med andre ord kan vi levere løsninger til alle slags husdyr, selskabsdyr og kæledyr.​

Vi tilpasser dit staldinventar

Vores staldinventar til svine- og husdyrproduktioner har mange fordele, da det består af paneler, der nemt monteres og rengøres. Panelerne, som staldinventaret består af, kan formes og sammensættes, præcis som det passer dig.

Inden vi sælger en løsning til dig, kommer vi ud og kigger på din stald og tager højde for din situation. Du kan altså altid være sikker på, at det nye inventar kommer til at skabe værdi for dig. Og hvis det bedre kan betale sig at reparere det gamle, så sørger vi også for dette.

Fordele for dig som landmand:

  • Lang holdbarhed
  • Let rengøring
  • Mange løsningsmuligheder
  • Lave monteringsomkostninger
  • Fordelagtig pris

Dertil kommer, at vi kan sælge billigt, fordi der er tale om enkle løsninger med få varenumre.

Få et tilbud på staldinventar til grise

​Du kan kontakte os for at få flere oplysninger om vores staldinventar til svine- og husdyrproduktioner, herunder hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 56712960 eller du kan sende en e-mail til os på frank@askteq.dk.

Vi dækker hele landet, og vi kører ud fra både Varde og Faxe for at nå hen til jer.

Læs også mere om foderanlægventilation og el-installation.

Har du spørgsmål?