Daltec Transportkæde

​Hos den Daltec har man i mange år arbejdet dedikeret med wirer som det gennemgående element, for det er en holdbar, smidig og hygiejnisk løsning med minimal afblanding undervejs i transportsystemet.

Andre foretrækker imidlertid kæder og har kørt med det i mange år, så de efterspørger den løsning. Det har Daltec nu taget konsekvensen af og kan fremover også tilbyde foderkæder. Der er imidlertid ikke ”bare” tale om, at Daltec leverer en kæde med medbringere som konkurrenterne, for det innovative firma har kombineret kæden med nogle af Daltecs andre komponenter til et fuldt koncept.


”Click-on” rensebørster

Et af elementerne i Daltecs nye koncept er ”Click-on” rensebørster, som firmaet længe har tilbudt kunder med wireanlæg. Nu har man udviklet en ny version til kæder, hvor børsterne helt enkelt klikkes på kæden mellem medbringerne og derefter trækkes automatisk med rundt gennem hele anlægget. Børsterne modvirker opbygning af skadelige belægninger i foderrørene, minimerer slitagen på anlægget og forbedrer hygiejnen, så selvom de ikke syner af meget, er effekten til at få øje på.

Friktionstræk til kædeanlæg

Et andet element i Daltecs transportsystemer er Daltec friktionstræk, der er kraftfulde, men samtidigt skånsomme drivsystemer til både wire- og kædesystemer. I modsætning til drivstationer med tandhjulslignende kædetræk minimerer det unikke friktionstræk risikoen for, at medbringere, skiver og børster rykkes af kæden. Friktionstrækket absorberer også mulige afstandsændringer mellem skiverne som følge af slid på kædeleddene.

Man behøver heller ikke dele lange kredsløb op i flere kredsløb, når der anvendes friktionstræk, for det er muligt at have flere drivstationer på samme kreds, og skulle der mod forventning opstå en overbelastning, slipper kæden trækhjulet og udløser en hastighedsalarm, så der er lav risiko for at beskadige kæden.

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os i dag

Vi er muligvis de bedste i verden til dét, vi gør. Vi deler gerne ud af vores viden, og du kan altid kontakte os og tage en uforpligtende snak om dit problem eller et eventuelt tilbud. Vi dækker hele landet, og vi kan køre ud fra Faxe eller Varde for at komme hen til jer.

Hvad kan vi hjælpe med?

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt