El-installation

Elinstallation tilbydes af erfaren elinstallatør

​AskTeq udfører alle former for elarbejde for private forbrugere og virksomheder på Sjælland og Fyn. Vi mener, at aftaler skal være klare og tydelige. Derfor påbegynder vi ikke arbejdet med en elinstallation, før alle forhold i forbindelse med opgaven er afklaret. Vi sørger for klar kommunikation og tæt kontakt med dig som kunde.

Vores særlige ekspertise inden for maskinanlæg og CE-mærkning indgår som en naturlig del af vores ydelser som elektriker og elinstallatør. Vi har altså kompetencerne til at organisere planlægnings- og projekteringsfasen samt ressourcerne til at udfører arbejdet – stort som småt.

Vi har arbejdet med elinstallation for landbruget samt en del større industrier. Det er her vi har store dele af vores erfaring fra. Landbruget består af store, komplekse elinstallationer og reparationer. Vi er derfor godt rustede til at klare næsten alle opgaver. Dertil kan vi i øvrigt varetage installationer som datanetværk, telenetværk og videoovervågning.

Mere end bare en elinstallatør

Vi gennemgår din elinstallation og nedsætter dit strømforbrug. AskTeq tilbyder som elektriker at gennemgå jeres elinstallationer med henblik på at nedbringe jeres elforbrug. Der er mange penge at spare ved at tænke langsigtet ved nybyggeri, renovering og udskiftning af både maskiner og private brugsgenstande.

Har du spørgsmål?